Tervise edendamine / Töökohal

Koolitusel "Tervislik toitumine töökohal" (4 akadeemilist tundi) käsitletavad põhiteemad:

  • Toitumise üldpõhimõtted, õige toiduvaliku põhiprintsiibid
  • Toitumine töökohal, soovitused tervislikuks toitumiseks
  • Toitumisprogramm NutriData

Eesmärgid:

  • teadmiste andmine eesti toitumis- ja toidusoovitustele vastavast toitumisest ja normaalse kehakaalu tagamisest
  • praktiliste nõuannete andmine tervislikuks toitumiseks töökohal
  • veebipõhise toitumisprogrammi (http://tap.nutridata.ee) tutvustamine

Koolituse tulemusena osalejad:

  • omavad teadmisi toitumise üldprintsiipidest ja tervisliku toitumise põhimõtetest
  • oskavad ennetada ja lahendada toitumisega seonduvaid probleeme töökohal
  • oskavad teha igapäevases menüüs tervislikke valikuid
  • tunnevad Eesti toitumis- ja toidusoovitusi ning oskavad neid rakendada
  • teavad toitumisprogrammi Nutridata kasutamispõhimõtteid

Sihtrühm: tööealine elanikkond

Osalejate arv ühel koolitusel: ~20

Lae alla koolituse tutvustus: pdf_buttonTervislik toitumine töökohal